Thursday, August 2, 2012

Renovation update.

This week has been slightly chaotic as we moved out of the house to let the painters come in and do their stuff. 

We lived 4 days in the house last week with the floors being done. It was probably more disruptive than we planned (isn't is always?!) but the end result is sooo worth it.

I am in love with the floors! I can't wait to get back into the house and lovingly clean the floors and watch them sit there all pretty :) I think once the walls are white the place is going to pop and I think it will give the house a whole new look.
I am also looking forward to moving the furniture around and "styling" up the space. My favourite part :)

We have only moved about 20 mins away up the road but I can't believe how much I rely on being 5 minutes away from the boys schools, the shops, the post office etc! I really do utilise my local shops. Finn and Jasper have been late a few times this week (whoops!) and Finn has been buying his lunch all week at school.

Also we don't have much internet connection where we are and it is so frustrating!! So I haven't been around much but hopefully next week I can share with you the completed floors & walls.

Hope you have all been having a wonderful week so far.

Simone xx

21 comments:

 1. The dark floors & white walls are going to look spectacular :)
  I can't wait to see your 'finishing' touches :)
  x

  ReplyDelete
 2. I love love those floor Simone they look so good. and wow the white walls looks great too. Now you have me thinking about my floors. Cant wait to see your styling i am sure it will be gorgeous.

  ReplyDelete
 3. I love the look of those floors already, what a striking colour!

  ReplyDelete
 4. Wow what a transformation your floors look amazing. If I can offer some advice - be really careful when moving furniture the last thing you want to do is scratch those beautiful floors, be sure to pick up don't drag and put pads and rugs under everything! Coming from someone who restored my floors myself (well ok the Mr did!), by hand, with a paint brush in some rooms you really want to cry when they scratch! Oh and no heels rule for the ladies - shoes off :)

  ReplyDelete
 5. How exciting Simone, it all looks great so far. xx

  ReplyDelete
 6. LOVE it already Simone!! The dark floors are going to contrast so well with the light walls. Can't wait to see more!! x

  ReplyDelete
 7. It's looking fabulous!! Can't wait to see it all styled up :) xx

  ReplyDelete
 8. It's looking fabulous Simone, no wonder you are excited!
  xx

  ReplyDelete
 9. Oh wow looking good, it is going to look like a completely different place!! X

  ReplyDelete
 10. Looks fantastic already.
  Definitely worth it!
  :-) xx

  ReplyDelete
 11. Ooo how exciting Simone! It is looking fabulous so far, those floors are just divine. That is the one thing that kind of scares me about doing reno's... having to relocate for a bit to get it all done, such a hassle. But you're right, it will be so worth it when you're back in there stylin' that pad. Can't wait to see more of it all xo

  ReplyDelete
 12. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 13. It looks amazing. I cant wait to see all your furniture back in there.

  ReplyDelete
 14. Amazing! Can't wait to see your creativeness unleashed in your beautiful home.

  ReplyDelete
 15. The floors are divine, i've been thinking of doing this. Do you know the colour?

  ReplyDelete
 16. The floors are divine, i've been thinking of doing this. Do you know the colour?

  ReplyDelete
 17. There’s beauty in this chaos. Just look at those sleek floors and walls! This new look you were planning to give to your new house will be incredible. So, how did the renovation go? I hope you achieved that look you wanted for your house. Have a great day!

  Lynn Williamson @ DAL Builders

  ReplyDelete
 18. nếu bạn đang tìm kiếm thông tin về làm đẹp, sức khỏe, thời trang thì hãy đến ngay với website http://sieuthiamazon.com/ của chúng tôi để có thể cập nhật những thông tin từ đầy.

  Khi bà bầu mang thai tháng thứ 6 (tuần 24 – 27) thì lúc này thai nhi cần nghe những âm thanh êm dịu, nhẹ nhàng như nhạc đồng quê, những bài ru, đồng dao....

  <a href='http://suckhoethoidai.vn/" >tap chi suc khoe</a>
  <a href="http://mattino.com.vn/" >http://mattino.com.vn/</a>
  <a href="http://megavita.vn/" >sức khỏe và làm đẹp</a>

  ReplyDelete
 19. Ngày mới yêu nhau, Cách sử dụng remote máy lạnh mitsubishihai người luôn mơ tưởng về một tương lai hạnh phúc không xa, Tôi hiện đang mang thai ở tháng thứ 5, còn hơn 4 tháng nữa tôi sinh cháu thứ 3. Dù biết vợ nằm viện chồng tôi cũng không hề quan tâm, suốt cả 1 tháng anh chỉ qua thăm vợ đúng 3 lần. .quán cafe sân vườn đẹp ở sài gònnơi đó luôn tràn ngập tiếng cười cùng với những yêu thương. Chỉ khi gia đình tôi lên tiếng, anh mới vào xin lỗi và ở một đêm. Tôi cũng đã cố gắng bình tĩnh, tha thứ thậm chí là bỏ qua để con tôi có cha. Nên làm gì khi có thai ngoài ý muốnThế nhưng, Nhưng rồi sự việc càng tệ hơn khi tôi siêu âm biết lần thứ 3 vẫn là con gái, còn chồng tôi thì mong có một đứa con trai để mở mày mở mặt với bạn bè. Dù vậy, khi tôi động viên, an ủi anh cũng dần nguôi ngoai và chấp nhận “con gái càng giàu chứ sao”. Anh nói thế, nhưng thật tâm tôi biết anh cũng buồn lắmđịa điểm đi chơi ngày valentine ở sài gòncuộc sống ai học được chữ ngờ, nào có ai đảm bảo cho bạn một cuộc tình mãi bền lâu. Mọi yếu tố từ bên ngoài, làm gì khi người yêu có thaithậm chí từ trong chính trái tim bạn đề sẽ tác động đến tình cảm của hai người. Tuy thế, trong thời gian tôi bầu bí chồng tôi có ngoại tình bên ngoài với một cô gái cùng cơ quan. Khi biết chuyện tôi đã vô cùng sốc, bị động thai và phải nằm viện suốt 1 tháng trời.Nếu bạn nhận thấy dường như hai người chồng ngoại tìnhđang ngày càng xa cách nhau thì điều đó đồng nghĩa với việc bạn cần chuẩn bị tâm lý cho một ngày chia tay không xa.bị ngộ độc thức ăn nên ăn gì

  ReplyDelete
 20. Ngày mới yêu nhau, Cách sử dụng remote máy lạnh mitsubishihai người luôn mơ tưởng về một tương lai hạnh phúc không xa, Tôi hiện đang mang thai ở tháng thứ 5, còn hơn 4 tháng nữa tôi sinh cháu thứ 3. Dù biết vợ nằm viện chồng tôi cũng không hề quan tâm, suốt cả 1 tháng anh chỉ qua thăm vợ đúng 3 lần. .quán cafe sân vườn đẹp ở sài gònnơi đó luôn tràn ngập tiếng cười cùng với những yêu thương. Chỉ khi gia đình tôi lên tiếng, anh mới vào xin lỗi và ở một đêm. Tôi cũng đã cố gắng bình tĩnh, tha thứ thậm chí là bỏ qua để con tôi có cha. Nên làm gì khi có thai ngoài ý muốnThế nhưng, Nhưng rồi sự việc càng tệ hơn khi tôi siêu âm biết lần thứ 3 vẫn là con gái, còn chồng tôi thì mong có một đứa con trai để mở mày mở mặt với bạn bè. Dù vậy, khi tôi động viên, an ủi anh cũng dần nguôi ngoai và chấp nhận “con gái càng giàu chứ sao”. Anh nói thế, nhưng thật tâm tôi biết anh cũng buồn lắmđịa điểm đi chơi ngày valentine ở sài gòncuộc sống ai học được chữ ngờ, nào có ai đảm bảo cho bạn một cuộc tình mãi bền lâu. Mọi yếu tố từ bên ngoài, làm gì khi người yêu có thaithậm chí từ trong chính trái tim bạn đề sẽ tác động đến tình cảm của hai người. Tuy thế, trong thời gian tôi bầu bí chồng tôi có ngoại tình bên ngoài với một cô gái cùng cơ quan. Khi biết chuyện tôi đã vô cùng sốc, bị động thai và phải nằm viện suốt 1 tháng trời.Nếu bạn nhận thấy dường như hai người chồng ngoại tìnhđang ngày càng xa cách nhau thì điều đó đồng nghĩa với việc bạn cần chuẩn bị tâm lý cho một ngày chia tay không xa.bị ngộ độc thức ăn nên ăn gì

  ReplyDelete

Thanks for leaving a comment :) You just made my day xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover